Praktiske oplysninger

Indkøb

Du har mulighed for at benytte vores kiosk, hvor alle små fornødenheder kan købes. Hvis kiosken ikke har en vare, kan den bestilles til ugen efter. Der er også en købmand i byen.

Økonomi

Vi råder dig til, at du opretter en betalingsserviceaftale i din bank. Vi anbefaler også, at du ligger inde med så få kontanter som muligt. Hvis du eller dine pårørende ikke ser jer i stand til at varetage økonomien, kan der søges om hjælp til opgaven.

Tøjvask

I hver afdeling er der et vaskehus, hvor du har mulighed for at få vasket og tørret dit tøj.

Festsal

Festsalen udlånes til fødselsdage, fester, begravelser og lignende, iflg. aftale med personale eller leder. Vi bruger også festsalen til aktiviteter for beboerne og pensionister ude fra byen.

Klippekort

Beboerne på Pleje- og Omsorgscenter Toftegården får klippekort til ekstra pleje, oplevelser eller fornøjelser, der kan forsøde hverdagen. Klippet kan bruges til alt, der giver livskvalitet for den enkelte. Hjælpen kan være til mindre ugentlige aktiviteter, eller klippene på klippekortet kan spares op og anvendes til eksempelvis udflugter, der tager længere tid. Læs mere om ordningen på Sundheds- og Ældreministeriets hjemmeside.

 

Takster 2016

Her kan du læse mere om takster på husleje, beboermidler, tøj m.m.

Sidst opdateret: 20.09.2017