Det kan du få hjælp til

Du kan få hjælp til personlig pleje, praktiske opgaver, rengøring, sygepleje og træning. Hjælpen gives ifølge Kvalitetsstandard i Viborg Kommune. Formålet med hjælpen er, at du i så høj grad som muligt selv varetager de daglige opgaver og at du hjælpes, hvor du har behov for det.

Træning

Du kan få træning i en afgrænset periode, f.eks. for at bevare eller forbedre dine færdigheder eller for at genoptræne efter indlæggelse på hospital. Kommunens ergo- og fysioterapeuter tilrettelægger træningen ud fra dine behov. Træningen kan foregå på et af kommunens træningscentre eller i din bolig. Kommunen kan også tilbyde vederlagsfri fysioterapi, hvis du har en henvisning fra din egen læge

Aktiviteter

Du har mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Udbuddet varierer bl.a. fra kreativt værksted, litteraturgruppe, sang og musik til siddedans, mandeklub og friluftsliv. Formålet med deltagelse i aktiviteter kan være alt fra træning og vedligeholdelse af færdigheder til socialt samvær. Aktiviteterne planlægges med udgangspunkt i beboernes interesser. Du kan læse mere om Toftegårdens aktiviteter her.

Pedel

Opstår der behov for hjælp til indvendige håndværksopgaver, kan du få hjælp fra pedellen.

Mad

Madservice Viborg leverer maden hos Pleje- og Omsorgscenter Toftegården og er et køkken med gamle dyder og friske råvarer. Ønsket er, at vække din appetit ved at tilbyde dig sund og varieret mad af høj kvalitet. Vi mener, at mad og velvære går hånd i hånd og arbejder derfor hele tiden på at tilbyde dig velsmagende oplevelser baseret på stolte køkkentraditioner og god service.

Nogle af måltiderne kan fravælges, f.eks. morgenpakken, hvis du selv kan sørge for det. Ændring af bestilling kan ske til den første i hver måned. Afmelding af mad skal ske senest dagen før kl. 12. Du kan vælge at spise i egen bolig, i cafeteriet eller i fællesrummet. Pårørende og gæster har mulighed for at købe varm mad i cafeteriet. Åbningstid kl. 11.30-12.30 på hverdage.

Sidst opdateret: 29.09.2017